‘Capture moments’

Unieke Amerika reizen op maat .

Waarom Amerika reizen 4You?


Persoonlijke reis

Ook het gevoel bij al die Amerika reizen aanbieders dat je net die dagen, excursies niet leuk vindt? Welkom bij Amerika reizen 4you waar jij centraal staat en wij een offerte maken met jouw wensen op basis van onze ervaring. Boutique Hotels, geen massa excuries, 'the hidden gem' is onze expertise 4you

Stap 2: Wij plannen jouw Amerika reis

Ongeacht of je iets wilt plannen dat we hebben aanbevolen of dat je naar ons toe komt met iets nieuws, we zorgen ervoor dat je volledig voorbereid bent voordat je aan je avontuur begint.

Meer info

Stap 1: Op zoek naar een Amerika reis?

Op basis van de wensen die je ons verstrekt, zullen we de locatie, activiteiten en culturele 'must-know' samenstellen tot een onvergetelijk Amerika avontuur dat uniek is ontworpen naar jouw voorkeuren. Meer infoAmerika Reizen 4You, wie zijn wij?

Amerika reizen 4You is een onderdeel van het bedrijf NicheTravel4You. Wij zijn met trots een bedrijf gericht op travel concepten voor specifieke doelgroepen voor met name Nederlanders. NicheTravel4You heeft naast verschillende travel brands een online magazine, LUX Nomade. Hierdoor zijn wij met trots de specialist in toerisme:)

Wij van 4You begrijpen jou volledig. De meeste klanten van ons hebben geen interesse in een standaard Amerika reizen en willen een unieke beleving. Wij onderscheiden ons door Amerika reizen aan te bieden met een unieke beleving en een wow factor creëren. Het doel van onze amerika reizen zijn om een betere indruk te geven van de lokale natuur/cultuur. Wij willen wegblijven van massa toerisme en regelen boutique hotels en de routes zijn uitgestippeld door eigen ervaringen. Wij stippelen voor jou de reis uit, regelen de accommodaties, vluchten, vervoer. Kortom, de specialist in Amerika reizen op maat.

Wat voor een reizen organiseren wij?

Zoals je op de website kunt zien hebben wij een unieke stijl. Onze klanten hebben al veel gereisd en hebben minder interesse in de standaard reizen. Wij willen een toegevoegde waarde zijn door reizen uit te stippelen met knusse hotels, leuke eet tentjes, unieke dorpjes en natuurgebieden die de normale toerist niet ziet. Ook geven we advies over onbekende steden, een combinatiereis naar Hawaii en ga zo maar door. We gaan dus een stapje verder tijdens de Amerika reizen op maat.

Hebben jullie een kantoor

Met trots kunnen wij zeggen dat we geen kantoor hebben. Uiteraard hebben we netjes een vestigingsadres maar geen bezoekadres. Wij zijn van mening dat we in deze moderne tijd geen kantoor meer hoeven te hebben en vrijheid meer belangrijk is. Al onze Nederlandse reisspecialisten werken onder de zon met een laptop. We hebben een online business model en geven voorkeur aan een goede werk / vrijheid verhouding. Wij gebruiken alle moderne technologieen om met u de reizen door te nemen en dat werkt perfect. Toch een persoonlijk gesprek? Geen probleem, we zijn elke maand in Nederland om persoonlijk de reizen door te nemen. Wij willen u niet het gevoel geven als u een kantoor binnenloopt op een dure Amsterdamse gracht, ah! hier gaat mijn geld naartoe. Nee, wij houden van reizen, vrijheid en willen dit graag met jou delen.

De eigenaar van 4You is Nederlands en vind kwaliteit belangrijk en gaat regelmatig op reis naar Amerika om te kijken wat we kunnen verbeteren en gezellig een biertje mee te drinken met u als klant. Wij selecteren onze lokale partners dan ook zorgvuldig omdat kwaliteit erg belangrijk is tijdens de Amerika reizen.

Hoe te boeken? Wij vinden het leuk om samen de Amerika reizen door te nemen. Stuur ons een e-mail en nemen meteen contact met je op, we sturen een offerte, Amerika reizen boeken en off to the USA..:)

Wat zeggen onze klanten


 • Hi Amerika reizen 4You, hartelijk dank voor de goede zorgen. Samen met mijn gezin hebben we een fantastische vakantie gehad in Amerika. We hebben een stedentrip gemaakt in New York en vervolgens de Amerika reizen vervolgd door San Francisco, LA, Miami en Las Vegas. Een mooie ervaring en blij dat ik deze reis met mijn kinderen heb kunnen maken.
  Richard
  -
  Stedentrip Amerika
 • We hebben een rondreis gemaakt via 4You door Oost Amerika. De 4You adviseur heeft ons goed geholpen en leuke tips gegeven. We hebben veel gezien en samen genoten van cultuur, natuur en de grote porties eten. Ik kan iedereen aanraden om een roadtrip te maken door Amerika. Geweldige tijd gehad en wil nu meer zien van Amerika.
  Frederik -
  Roadtrip Oost Amerika
 • Prachtige roadtrip door West-Amerika. volgende reis is alweer geboekt naar Hawaii, nogmaals hartelijk dank voor het organiseren van alles. Samen met mijn vriend veel plezier gehad en de gezellige restaurantjes als tip van LUX was zeker de moeite waard
  Anneke
  -
  Rondreis West Amerika

Populaire Amerika reizen