Bezoek prachtige steden
San Francisco, Los Angeles

Beleef het populaire West Amerika via 4You.
Rondreis West Amerika heeft je veel te bieden zoals prachtige steden of wandel door het Yosemite National Park. Wij van Amerika reizen 4You zijn de specialist en maken iedere dag Nederlanders blij om het mooie Amerika te laten zien. Wij verzorgen de hotels, vlucht, auto en stippelen zelfs de route voor je uit op maat. Je krijgt een persoonlijke reisadviseur voor een rondreis West Amerika en zorgen dat je goed bent voorbereid op deze droombestemming. Lees rustig verder wat West Amerika je nog meer te bieden heeft.

We zijn een team met een passie voor Amerika
Vertel jouw wensen aan de 4You reisadviseur, wij zijn er voor jou

San Francisco, Las Vegas en de Nationale Parken

Tijdens een rondreis West Amerika bezoek je de prachtige nationale parken wat het land te bieden heeft. West Amerika is prima te bezoeken in 3 a 4 weken en zal je niet snel vervelen. Je ziet de prachtige steden en de kids vinden cowboyland super leuk! Deze afwisseling zorgt voor een mooie rondreis West Amerika wat populair is om te doen met de auto of Camper.
Als voorbeeld heb je stad San Francisco waar je een paar dagen verblijft en daarna is het tijd voor de natuur en bezoek je bijvoorbeeld het eerste nationale park – Yosemite. Onze favoriet is tijdens de rondreis een bezoek te brengen via de Tioga Pass aan Mammoth Lakes. Even lekker van de natuur genoten en doorrijden naar Las Vegas. De rondreis West Amerika zullen we voor jou samenstellen en bespreken samen alle opties. Je kan de rondreis West Amerika doen met de auto, camper en zelfs binnenvluchten tussen de steden als je minder tijd hebt.

Waarom Amerika reizen via 4You?


Persoonlijke reis

Ook het gevoel bij al die Amerika reizen aanbieders dat je net die dagen, excursies niet leuk vindt? Welkom bij Amerika reizen 4you waar jij centraal staat en wij een offerte maken met jouw wensen op basis van onze ervaring. Boutique Hotels, geen massa excuries, 'the hidden gem' is onze expertise 4you

Stap 2: Wij plannen jouw Amerika reis

Ongeacht of je iets wilt plannen dat we hebben aanbevolen of dat je naar ons toe komt met iets nieuws, we zorgen ervoor dat je volledig voorbereid bent voordat je aan je avontuur begint.

Meer info

Stap 1: Op zoek naar een Amerika reis?

Op basis van de wensen die je ons verstrekt, zullen we de locatie, activiteiten en culturele 'must-know' samenstellen tot een onvergetelijk Amerika avontuur dat uniek is ontworpen naar jouw voorkeuren. Meer infoOnze slogan:
Capture moments

4You is het merk wat staat gericht op jou als persoon. Het leven is relatief kort en wij vinden dat je elk moment moet pakken om te genieten en te ervaren. Genieten met je gezin, familie en vrienden tijdens een rondreis West Amerika staat in het teken om van de momenten te genieten tijdens de reis. Vrijheid en jezelf zijn is voor ons belangrijk waardoor wij ons onderscheiden. Wij kijken er naar uit om voor jou een prachtige rondreis West Amerika te organiseren wat je nooit meer zult vergeten. Wij willen jou de leuke spots laten zien waar de standaard toerist niet komt.